Portfolio

(Recente) opdrachten bij;

www.waaijenberg.nl

Een betrouwbare partner op het gebied van verhuizen en opslag – zowel voor particulieren als bedrijven.

www.villarey.eu / www.alptours.eu
Reisorganisatie en Countryhouse in Umbrie/Italië gespecialiseerd in fietsreizen met name MTB.

www.auto-wesselink.nl
Autobedrijf Wesselink is een familie bedrijf dat al sinds 1967 een bekende in de autobranch is. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring en veel technische kennis kunnen opbouwen. Het bedrijf heeft vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst. Zij zijn erkend dealer van Mitsubishi en Honda.

www.hemmink.nl
Hemmink B.V. is sinds jaar en dag een professionele importeur van kwalitatief hoogwaardige producten in de elektrotechniek, tv, data en telecom branche.

www.bongo-innovations.com

Bongo Innovations BV is opgericht in 2009 in Nederland en vestigde zich snel als leverancier van elektrische mobiliteitsoplossingen, zonnepanelen en oplaadstations.

www.xycletracx.nl

Fietsspeciaalzaak voor de sportieve race- en/of mountainbiker. Specialist in vakantiefietsen.

www.clok.nl

Herman Timmermans Voorzitter Stichting CLOK “Stichting CLOK werkt aan naamsbevestiging en aan uitbreiding van haar dienstverlening. Daarvoor zijn meer deelnemers nodig. En werven van deelnemers is geen gemakkelijke opgave.
Reza had het lef de uitdaging aan te gaan. Hij heeft CLOK ondersteund door het organiseren van seminars, het beter kunnen communiceren met de deelnemers door verbeteren van de website, de communicatiesoftware en het relatiebeheer.
Reza heeft ook de acquisitie een boost gegeven, door gestructureerd potentiële deelnemers te benaderen. Hierdoor is de naamsbekendheid van CLOK op een positieve manier aanmerkelijk toegenomen”.

Rinafoods

Richard Meulman, directeur ” Gedurende enkele maanden heb je het bedrijf een sterke ondersteuning geboden met jouw organisatorische vermogen om snel structuur te bieden.
Hierdoor is het mogelijk gemaakt om snel tot verkoopactiviteiten te komen”.