over MTB4YOU

_76D9374

Mountainbiken met MTB4YOU, is een garantie voor een geweldige belevenis! De tochten zijn onder begeleiding van gediplomeerd en ervaren mountainbike instructeur (NTFU MTB3). Onze thuisbasis is de Noord-Oost Veluwe, maar wij voelen ons overal thuis !

Bij trainingen en clinics brengen wij onze kennis aan je over in een ontspannen sfeer, waar plezier en genieten samengaan.

Mountainbike Clinic

Je gebruikt bij het mountainbiken je gehele lichaam, het is een balanssport. Alle bewegingen hebben invloed, niet alleen die van je benen. Techniek en kracht gaan hand in hand. Wij kunnen je helpen de techniek onder de knie te krijgen of te verbeteren. Dit kan door bijvoorbeeld; een eenmalige kennismakings-clinic; een 5 wekelijkse cursus, of een mini-clinic met tips en tricks in combinatie met een leuke tocht.

Ook is het mogelijk om een conditietraining te verzorgen. Tevens kunnen we een persoonlijk trainingsschema voor je maken.

De clinics zijn bestemd voor iedereen. Een privé-clinic is uiteraard ook mogelijk.

Tochten/Reizen 

Bijvoorbeeld het mountainbiken door de bossen, over de heuvels, langs de beken en over de heide van de Veluwe. Dit onder begeleiding van enthousiaste een gids van MTB4YOU is een super belevenis. De prijs is € 25,- incl. BTW per persoon/per dagdeel (minimaal vier personen).

We kunnen een (meerdaagse) tocht voor je op verzoek uitzetten, organiseren en/of begeleiden is uiteraard ook mogelijk. Ook voor andere locaties in binnen- en buitenland is dit mogelijk. Tip, Umbria in Italië.

Sportief Uitje

Wil je met vrienden/vriendinnen, collega’s, fietsmaatjes, tourclub, familie, buren een gezellige dag georganiseerd hebben, waar het mountainbiken centraal staat.  Dan kunnen wij dat samenstellen.  Bijvoorbeeld in combinatie met een lunch, diner en/of overnachting.

Workshop

Wij organiseren een workshop techniek in samenwerking met een fietsspeciaalzaak.

Zakelijk, Teambuilding

Ook kunnen wij voor een team, een dag organiseren icm met een cursus/training, voor teambuilding, of gewoon voor de fun! Inclusief een gewenste spreker.

Coaching

Persoonlijk, of in een groep mountainbiken om aan uw gewichtsverlies te werken, hier een gebalanceerd programma voor opstellen. Het coachen om aan uw zelfvertrouwen te werken, stress te verminderen. Dit alles met de fun van het sportief bezig zijn.

Wij werken ook samen met een Stress Consultant;

Als u zelf of in uw omgeving met stress te maken heeft, zal u het opgevallen zijn dat stress vaak heel complex is. Zo kan er een veelheid van klachten zijn, waar ook weer een veelheid van oorzaken aan ten grondslag ligt. Juist die veelheid maakt ‘stress’ voor veel mensen vaag en daardoor moeilijk hanteerbaar. Als stressconsultant zijn wij in staat de veelheid aan informatie helder in kaart te brengen, zodat we ook gericht kunnen komen tot passende methodieken om de stress beter te hanteren. Hoewel er tussen verschillende mensen en organisaties overeenkomsten zijn aan te wijzen, blijkt ‘stress’ zich in de praktijk voor ieder mens en voor iedere organisatie in unieke, specifieke patronen te vertalen. Wij helpen u de juiste vertaalslag te maken, waardoor u beter in staat bent stress te managen en meer toekomt aan waar het leven voor bedoeld is: genieten!

Samenwerken

Wij staan open voor elke soort samenwerking, met een coach, trainers, workshop leiders, sprekers, neem gerust contact op.

Verhuur MTB

Beschik je nog niet over een eigen MTB, we kunnen een MTB regelen, (verhuur per dag €25,- incl. helm).