Cross Holland MTB Trail

Hoezo naar België, Duitsland of de Alpen om lekker te genieten van het fietsen op een Mountainbike. Nederland biedt zoveel……

Cross Holland MTB Trail (week)

Een geweldige meerdaagse tocht door Nederland voor de liefhebber.
Over onverharde paden, heuvels, heide en door de bossen.

Samen met een gediplomeerde gids gaat u van Hattem (nabij Zwolle) in vijf dagetappes naar Maastricht(Zuid-Limburg).

De route loopt via de Veluwe naar Apeldoorn, dan naar Arnhem via de Posbank. Van Arnhem via het Rijk van Nijmegen naar Groesbeek, hier via het Reichswald naar Venlo. De volgende dag van Venlo via de Maasduinen en Limburgse Heuvels naar Maastricht.
Op dat moment heeft u dan dik 450km en bijna 4.000hm achter de rug. In Maastricht overnachten we die avond. De volgende ochtend kunt u op eigen gelegenheid de terugreis aanvaarden.

Deze tocht is geschikt voor de half/gevorderde Mountainbiker m/v met een redelijk tot goede conditie. Dagafstanden tussen de 70-110km.
De snelheid is niet het credo, maar genieten des te meer.

Overnachtingen in Hotels of B&B inclusief een ontbijt. Bagagevervoer tussen de overnachtigingsplaatsen zijn inbegrepen. Prijs slechts € 400,- incl. BTW. In 2018 van 10 t/m 15 mei

Na inschrijving ontvangt u een roadbook met onder andere; de route met hoogte profielen, adressen B&B, hotels etc.

Wilt u deze tocht exclusief met uw fietsvriend(inn)en, collega’s, familie….(6-8 personen) in een andere week maken, neem dan gerust contact met mij op.